adidas amsterdam

Discussions on upcoming conferences, arranging meetups or lodging.
Post Reply

Topic author

AsaWoolf
Registered User
Registered User
Posts: 3
Joined: Mon Aug 28, 2017 4:15 am
Current Country/Location: usa

adidas amsterdam

Post by AsaWoolf » Mon Aug 28, 2017 4:24 am

Als u al uw sneakerhoofden adidas amsterdam heeft gegeven met de bevestiging van de Kanye West x adidas deal, met dank aan adidas, lijkt het erop dat er enkele nieuwe ontwikkelingen zijn sinds we deze informatie hebben gerapporteerd. Volgens de oprichter en directeur van Karmaloop Greg Selkoe lijkt het erop dat de Kanye West x adidas lijn op Karmaloop beschikbaar zal zijn. Nu dat dit vrijwel in steen zit, lijkt het op dat je de wens heeft om consumenten premieproducten tegen een redelijke prijs te leveren, inderdaad tot stand gekomen. Pak de tweet van Greg na de sprong en laat het ons weten als u opgewonden bent over wat er uit de Kanye West x adidas-lijn komt wanneer het in 2014 daalt.

Gepland om op 1 januari te gaan winkelen, zullen de adidas Originals SS14 Rivalry Lo zijn. Dit klassieke silhouet valt in zowel een witte als zwarte affair uit, net zo goed als het deed toen het in de jaren 80 debuteerde. Volledig uitgerust met een klassieke vintage-vormige kopzool, zullen jullie adidas nmd alle sneakerheads ook op de hoogte zijn van het leerleer, dat met het synthetische Stripes-merk en de klassieke middenzoolgereedschap van de Rivalry wordt bekroond. De Rivalry Lo's nieuwe monochrome mode verandert nog steeds in een formidabele kracht die wordt meegerekend, waardoor de schoenen ikonisch worden ingebouwd in een schonere en gemene retro-aanbieding. Lees verder na de sprong om een kijkje te nemen op beide aankomende releases en zorg ervoor dat we ons een lijn laten vallen in het commentaar gedeelte hieronder.

Na het maken van headlines met de bevestiging van de Kanye deal, lijkt het dat Adidas een speciale samenwerkingsbehandeling voor elk van jullie sneakerheads kookt op deze kerstdag. Bij het combineren van de dynamiek van Run DMC met de legendarische artiest van Keith Haring, heeft Adidas Originals deze speciale kerst in Hollis-aanbod gecreëerd. Vanuit de look van de teaser flyer, kunnen we verwachten dat er iets op 21 december vrijkomt. Interessant genoeg zijn de teaserfoto's samengesteld uit hetzelfde kunstwerk van Run DMC's klassieke "Christmas in Hollis" single uit 1987. Lees verder na de sprong om een andere kijk op de preview flyer te controleren en zorg ervoor dat u met SneakerFiles nog meer controleert informatie.

Als u terugvindt in de lente / zomer 2012, maakte de adidas originals Jeremy Scott Leopard zijn debuut. Hier hebben we foto's van wat er lijkt op een andere adidas Jeremy Scott sneaker die naar verwachting in de nabije toekomst de planken zal raken, de adidas Originals Jeremy Scott Tiger. Deze sneaker heeft een oranje en zwarte tijgerprint bovenkant, zwarte bont adidas strepen, zwarte veters en massief oranje rubber op de buiten- en midsoles. Net zoals de Jeremy Scott Leopard, heeft de Tiger een furry staart. Blijf op de hoogte van Sneakerfiles, omdat meer informatie beschikbaar wordt.

Enkele dagen geleden brachten we de Adidas Superstar 80s Woodland Snake naar u toe. Nou, deze vernieuwde adidas Originele Superstar Classic begon slithering in diverse adidas winkels. Met de bovenkant bedekt volledig in reptiele druk, is de drie streepjesmerk in pure wit bedekt, terwijl de schelptoenen en zolen verweerd zijn om een vintage / versleten uiterlijk te creëren. Deze snakeskin adidas zijn te lang niet op de planken geweest, dus ga verder naar SNS of Titolo om vandaag een paar te kopen!

Wat belooft klanten premier schoenen- en kledingproducten, zoals Foot Locker's House of Hoops-winkels, Champs Sports Nike Yardline en de nieuw geïntroduceerde Kids Foot Locker Fly Zone. Deze beweging van Footaction zou hun bedrijf goed moeten helpen groeien in FY 2014. Met locaties in Atlanta , New Orleans en Detroit, is het maar een kwestie van tijd, totdat men in je buurt komt. Hier is wat Footaction's hoge management over de nieuwe onderneming moest zeggen: "Adidas Originals Collective is een nieuwe retailervaring die binnen de geselecteerde Footaction-deuren zal leven, een uniek concept voor beide merken", zegt Simon Atkins, hoofd van de Sportstijlafdeling bij Adidas Regio Noord-Amerika. "Adidas Originals Collective geeft ons een plek om nieuwe producten en concepten voor te stellen die op de best mogelijke manier tot leven zullen komen."

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users