nike air max 95

Discussions on upcoming conferences, arranging meetups or lodging.
Post Reply

Topic author

CandiceRutherford
Registered User
Registered User
Posts: 3
Joined: Thu Jan 18, 2018 1:28 am
Current Country/Location: IT

nike air max 95

Post by CandiceRutherford » Thu Jan 18, 2018 2:09 am

ÿþTis sæsonen med at give, og Kyrie nike air max 95 Irving synes at være i et humør, da vi lige har fundet ud af, at Kyrie Irving besluttede at gave Victor Cruz et uopgivet par af hans helt nye signaturmodel, Nike Kyrie 3. Dette par af Kyrie 3 kommer i en sort og rød farvelægning med den vigtigste funktion er den røde splatter placeret på panelet og hælen. Tilføjelse af noget pop til skoen er Metallic Silver Swoosh, mens hvid på sålen tilføjer en smule kontrast. Vil du gerne se denne udgivelse til offentligheden? Eller hvad med Nike Kyrie 3 farveveje, der deler et lignende design? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Tag et kig på luxe Nike Air Max Trainer 17. Denne Air Max-model vælger at gå til et premiummotiv. Den har en øvre konstruktion udført af et Vachetta Tan-læder, der også sker ved at udnytte cross-hash vævet søm, der resulterer i kraftig ventileret paneler. Derudover leveres skoen også med en neopren slip-on øvre, der tilbyder komfort sammen med premium look. Nedenfor finder du en synlig luftenhed i fuld længde i Dark Obsidian for at færdiggøre skoets udseende. Intet nike sneakers ord om, hvornår disse vil falde, men vi forventer, at de skal gøre det efter 2016. Tanker om denne nye model på denne farveway? Kan disse Nike Air Maxes blive brugt indenfor og udenfor gymnastiksalen? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

I sidste weekend havde Odell Beckham Jr. specielle brugerdefinerede klæder, der betalte hans respekt til Craig Sager, der døde den 15. december efter en lang kamp med Leukemia.Beckham Jr. bar klumperne i Giants-spillet mod lejonene og til vores overraskelse (ikke rigtig ) Blev Beckham bødet af N (No) F (Fun) L (League). Her er hvad OBJ sagde om sociale medier om bøden. Jeg blev bødet 18k til Craig Sager klumper, der var auktion fra klumper til den højeste byder og donere provenuet til hans kræftforskning, 18k som det er intet for dem, ingen advarsel om at tage dem af eller noget ikke! Beckham skrev dette under et billede, som DeSean Jackson skrev på Instagram, hvor han klagede over også at blive bødet for at have brugerdefinerede klip. Her er hvordan jeg føler om NFL, der giver bøden til OBJ

Nike faldt for nylig en helt sort version af Nike Flyknit Racer, så du vidste, at det kun var et spørgsmål om tid, før de gjorde det modsatte og besluttede at frigive en all-hvid version. Den tid er kommet ad, vi har lige fået ord, at den helt hvide Nike Flyknit Racer vil udløse foråret 2017. Skoens officielle billeder sko, Nike Flyknit Racer kommer i en all-White Flyknit øvre ledsaget af endnu mere White noteret på snørebånd, branding og Flywire. Komplimenterende det helt hvide udseende er den Sail-farvede mellemsål placeret lige oven på den svarte ydersål. Fra lige nu bliver det rapporteret, at skoen vil udløse foråret 2017. Tanker på denne kommende farvevej? Er det for høj vedligeholdelse for din smag? Er du forelsket i det? Uanset hvad du synes om det, så lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Hvor mange damer derude er fans af Nike Air Max Thea? Hvis du er så vil du måske tjekke denne nye Pink Oxford farveway. Denne Air Max Thea er samlet i pink alle sammen i øvre del, og er konstrueret ud fra et åndbart net med Hyperfuse overlays. Perforering detaljering er derefter blevet tilføjet på hælen sammen med Nike branding. En hvid mellomsåle og pink ydersål vikler ting på denne farvevej af Air Max Thea, der nok vil være bedre egnet til når det varme vejr kommer tilbage. Køb eller slip damer? Lad os vide i nedenstående bemærkninger og se efter dem at komme frem til stateside forhandlere i den nærmeste fremtid.

For et par dage siden afslørede Nike endelig Nike Kyrie 3. Black Ice-versionen bliver den første farvelægning, der frigives, og den vil gøre det den 26. december til 120 $. Men hvad med det? Hvilke andre farvelægninger vil droppe? Den Nike Kyrie 3 Hot Punch du ser ovenfor kunne meget vel udgives den 31. december til $ 120. Kyrie 3 Hot Punch holder tingene simple som et tonalt Rød tager sig af det meste af skoen med en lysere rød bemærket på tungen og Nike Swoosh. Teknisk er Kyrie 3 udstyret med en ny ydersål, der er udstyret med flere trækkraftbælg til bedre lateral bevægelse og hurtige snit. Få et godt kig på skoen ovenfor og lad os vide, om du planlægger at afhente denne farveway, når den falder i slutningen af måneden.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users